همهی ما در طول روز برای مدت طولانی با گوشی موبایلمان کار میکنیم و برای شارژ آن بهترین زمان را شب هنگامی که خواب هستیم میدانیم. چرا که در طول شب با آن کاری نداریم و نیاز داریم تا صبح هنگام شارژ گوشی موبایل ۱۰۰ درصدی داشته باشیم.
برای شارژ گوشی راههای متفاوتی وجود دارد که شاید بسیاری دربارهی نحوهی درست و یا غلط بودن شنیده باشیم، اما اینکه هر کدام از این باورها تا چه میزان درست است را در این مقاله به بررسی گذاشتیم.
این مسئله شاید برای نسلهای پیشین گوشی ها درست بود. اما امروزه گوشیهای پیشرفتهتری به بازار آمدهاند که باعث میشوند دستگاه هنگامی که شارژ کامل شد، از اتصال خود به شارژر جدا شود و دیگر جریانی بین آنها برقرار نباشد. البته هنگامی که شارژ باتری به 99 درصد میرسد، فرایند شارژ دوباره آغاز شده و آن را به 100 درصد میرساند. درست است که این کار آسیب چندانی به گوشی وارد نمیکند، اما تکرار این فرایند در طولانی مدت، ممکن است از عمر باتری بکاهد.
اگر آنقدر از گوشی استفاده کنید و به پیامهای ناشی از کم بودن باتری بیتوجه باشید، باتری گوشیتان عمر کمی خواهد داشت. باتریهای لیتیومی باید قبل از این که دستگاه اعلام کم بودن باتری (Low Power) کند، به شارژر متصل گردند. از طرفی نباید شارژ باتری به 100 درصد برسد. بنابراین برای طولانی کردن عمر باتری خود، آن را در وضعیت 30 تا 40 درصد شارژ به برق وصل کنید و قبل از این که به 100 برسد ( 80 الی 90 درصد) آن را از برق بکشید.
حتما از مضر بودن حرارت و دمای بالا نه تنها برای باتری بلکه برای باقی اجزاء گوشی آشنایی دارید. بهتر است این را هم بدانید که دمای پائین هم میتواند باتری را به طور کامل از بین ببرد. بدین ترتیب که در هوای سرد آند باتری دچار آسیب میشود و اگر مدام در معرض این دما قرار بگیرد، به طور کامل خراب میشود.
عمر باتری به چرخه شارژ آن بستگی دارد. هر چرخه شامل یک دور کامل شدن شارژ و به 100 رسیدن میزان شارژ باتری است. چرخه شارژ باتری گوشی هوشمند اکثرا بین 400 تا 500 هستند. بعد از آن باتری عملکرد اولیه خود را از دست میدهد.
با رعایت مواردی که پیشتر ذکر شد و ترک برخی از عادات نادرست در شارژ کردن گوشی، عمر باتری گوشی خود را افزایش دهید و تا مدت زیادی از شر عوض کردن و خریدن گوشی جدید در امان باشید.
منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز
رندباز در pinterest :